Ros fra Peders kjøtt & fisk

Daglig leder hos Peders kjøtt & fisk smiler til kunde

Etter at de åpnet dørene for fullt 10. januar i år, har Peders kjøtt & fisk i løpet av få uker allerede blitt en gigantsuksess i Kongsvinger. Publikum kommer langveisfra for å handle delikatesser i butikken som bevisst unngår å omtale seg som akkurat dette. Daglig leder Nicolay Paulsen gir Guru Utvikling sin del av æren for suksessen.

-Vi er superfornøyde med den jobben som Ronald (Jørgensen) og de andre folkene i Guru gjør for oss. De har bidratt til å sette stemningen i butikken med navnevalg, logo, de lune fine fargene som vi også bruker i omgivelsene våre. De er en viktig samarbeidspartner for oss å sparre med. De ser ting vi ikke hadde tenkt på, og de sier fra hvis de mener det er noe vi kan gjøre bedre. De har bistått i utarbeidingen av strategien vår, og ga oss verdifulle innspill da vi begynte å få oppmerksomhet fra lokalpressen. Vi stoler fullstendig på dem, og det gir oss trygghet i det vi holder på med, roser Nicolay Paulsen.

ronald jørgensen Seniorrådgiver kommunikasjon og design hos Guru
Ronald Jørgensen Seniorrådgiver kommunikasjon og design hos Guru er svært fornøyd med samarbeidet

Jordnært og folkelig

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene hos Peders kjøtt & fisk. For eksempel brukte man lang tid før man bestemte seg for hva butikken skulle hete.

-Selv om vi selger kvalitetsprodukter, bestemte vi oss for å ikke bruke ordet «delikatesser». Det kan fort oppleves som både pretensiøst og kostbart, og det er ikke slik vi ønsker å framstå. Peders kjøtt & fisk. skal være jordnært, nært, smart og folkelig, samtidig som vi leverer ypperste kvalitet, sier Nicolay Paulsen, som forteller at planleggingen av ferskvarebutikken har tatt et par års tid.

-Vi bestemte oss for å bruke godt med tid slik at vi hadde alt på plass før åpningen. Nå leter vi etter flere medarbeidere, og vi har også planer for videre ekspansjon.

Daglig leder hos Peders kjøtt & fisk bak disken

Gått over all forventning

«Herlig butikk med høy grad av kvalitet og service. Håper alle vet å sette pris på dette tilbudet. Dette har vært savnet.», skriver en fornøyd kunde på Facebook-profilen som Guru har bidratt til å sette opp for Peders kjøtt & fisk. «Fantastisk butikk med god service og gode produkter. Slike tilskudd løfter bygda til å likne en liten by», skriver en annen.

-Det har gått over all forventning. Det kommer folk hit fra Oslo for å kjøpe kjøttprodukter og svensker for å kjøpe fisk. Det har hendt at det har stått folk i kø helt ned til Specsavers, men alle smiler og ser ut til å kose seg. Vi har bare fått hyggelige tilbakemeldinger hele tiden, smiler Nicolay Paulsen.

 

Et privilegium

Også Ronald Jørgensen fra Guru er tilfreds med den jobben som er gjort så langt. -Dette er innmari dyktige karer, og det er et privilegium å få lov til å hjelpe dem å realisere den drømmen de har gått med så lenge.

Trenger du hjelp med markedsføring?

bildet viser ronald hos guru utvikling

Flere innlegg

Ta kontakt med oss

bildet viser en ansatt

Irene M. Skoglund

Leder leveranse